El blog del asistido

ASISTED, participa en la 3a edició del Congrés Nacional de Dependència i Sanitat

Publicado por ASISTED el 22 febrero, 2022

ASISTED, empresa líder de Serveis Integrals d’Assistència a les Persones (SIAP) a Catalunya, participa a la tercera edició del Congrés Nacional de Dependència i Sanitat.

Organitzat per Alimarket, se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de març en IFEMA (Madrid), saló professional dedicat a albergar esdeveniments d’aquest tipus.

El Congrés es convertirà en un punt de trobada de referència per a professionals del sector sociosanitari. Sota el lema “Dissenyant les cures del futur. Lideratge i ànima per a posicionar-se en el nou sector sociosanitari” es desenvoluparà un programa complet de ponències i taules rodones per a tractar temes imprescindibles per a entendre els reptes de futur als quals s’enfronta el sector.

Unes jornades idònies per a compartir i debatre amb professionals sociosanitaris sobre noves tendències i models d’atenció domiciliària per persones en situació de dependència.

Si ets professional del sector, assistir al Congrés és una oportunitat única per descobrir altres entitats i donar-te a conèixer. Si encara no tens la teva invitació, escriu a asisted@asisted.com i buscarem la manera d’aconseguir-te una de forma gratuïta!

L’envelliment accelerat de la població i de la dependència, un repte per al sector sociosanitari

La població espanyola envelleix de forma accelerada enfrontant-se a l’evident manca de recursos i places geriàtriques. Mancances que es van fer més que evidents amb la pandèmia, col·lapsant l’atenció a la tercera edat, un dels col·lectius més afectats per la Covid-19.

Ara que comencem a veure el final de la crisi pandèmica i del mal causat en el sector sociosanitari, és moment de definir un nou model d’atenció, potenciant tots els recursos i serveis per a cada situació però sempre amb la filosofia de situar a la persona en el centre de les cures.

Fet que a ASISTED prioritzem des dels nostres inicis. Sempre amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i autonomia de l’assistit des de l’acompanyament, per a assegurar un envelliment digne.

ASISTED, assistència domiciliària centrada en la persona

Des de fa més de 40 anys oferim serveis d’atenció domiciliària a persones grans o en situació de dependència conjugant metodologia, professionalitat i cor per a oferir la tranquil·litat que necessites.

Actualment, i arran de la pandèmia, la majoria de les persones amb més de 65 anys volen envellir al seu domicili. Disposar d’un assistent professional no només millora la qualitat de vida de l’assistit, sinó que aporta seguretat i tranquil·litat a tota la família.

Per a això, adaptem els nostres serveis a les necessitats reals de cada individu per oferir solucions a mesura. Treballem les 24h per a secundar i ajudar a la família quan un dels seus membres necessita assistència en les seves activitats diàries.

Tots els professionals que s’incorporen a ASISTED són contractats en plantilla, donats d’alta en el Règim General de la Seguretat Social i amb Assegurança de Responsabilitat Civil. Passen per un rigorós procés de selecció i capacitació en el qual a més de l’acompliment professional, és imprescindible la qualitat humana, la vocació de servei i la capacitat d’empatia amb l’assistit i els seus familiars. Així, assegurem la qualitat i seguretat dels nostres serveis.

Si estàs pensant en contractar serveis d’atenció domiciliària, contacta’ns i dissenyarem un pressupost personalitzat adaptat a les teves necessitats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *