El blog del asistido

ASISTED participa a la 59a edició de la Fira de Mostres de Girona

Publicado por ASISTED el 2 noviembre, 2021

La Fira de Mostres de Girona torna a obrir les seves portes acollint a més de 60.000 visitants després de dos anys de pandèmia.

Els organitzadors destaquen una afluència similar a edicions prepandèmiques, encara que amb mesures de seguretat i aforament controlat en temps real amb intel·ligència artificial. Amb una mitja de 12.000 visitants al dia, el pic de més afluència va agrupar un total de 2.500 persones alhora.

La covid-19 ha obligat a reforçar les mesures de prevenció: dispensadors de gel hidroalcohòlic, itineraris recomanats, voluntaris recordant l’obligatorietat de les mascaretes i el nou sistema d’intel·ligència artificial per controlar l’aforament han estat algunes de les mides implementades per assegurar que la 59à Fira de Mostres de Girona recupera l’esperit d’edicions anteriors.

Un total de 257 expositors reunits al Palau de Fires de Girona hem tingut l’oportunitat de compartit les novetats més actuals amb els visitants. Des del passat 28 d’octubre fins a ahir 1 de novembre veïns i vianants han pogut conèixer les noves tendències dels diferents sectors de la província.

Encara que els responsables arribaven a la 59à edició amb incertesa, sense saber com respondria el públic, els resultats han superat les expectatives.

ASISTED tanca la jornada amb optimisme i il·lusió

La primera participació d’ASISTED a la Fira de Mostres de Girona ha estat un èxit rotund. Després de cinc dies de treball intens, el balanç ha estat molt positiu i esperem poder ser-hi presents en la pròxima edició.

Arran de l’obertura de la primera delegació d’ASISTED al cor de Girona, la Fira ens ha servit per apropar-nos als veïns de la província de forma personal i presencial. Les persones interessades han pogut conèixer-nos, resoldre dubtes i demanar informació sobre els serveis que oferim.

També hem rebut les visites de l’exconseller de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, l’expresident de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez i la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, que s’han interessat per la nostra tasca.

Si no heu pogut assistir a la Fira aquests dies, podeu veure un Tour virtual dels diferents estands que han participat en aquest certamen. Aquest format híbrid ha permès per primera vegada seguir l’edició des de casa i estarà disponible fins a la pròxima edició.

Podeu llegir la notícia completa en aquest enllaç.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *