El blog del asistido

Inaugurem la primera delegació d’ASISTED al cor de Girona

Publicado por ASISTED el 8 octubre, 2021

Tenim boníssimes notícies!

El proper divendres 15 d’octubre inaugurem la primera delegació d’ASISTED a Girona. Ens trobareu al carrer del Carme nº 21 de 13h a 17h  oferint un pica-pica a tothom que vingui a visitar-nos.

Comptarem amb la presència del fundador d’ASISTED, Gabriel Calzado, la directora de relacions institucionals i comunicació, Gabriela Calzado i la responsable de la delegació, Àfrica Masó. Tots estaran a disposició dels visitants que vulguin informació o conèixer les noves instal·lacions.

El procés d’expansió d’ASISTED ve acompanyat d’un augment significatiu de la demanda dels serveis d’assistència domiciliària. També, dels esforços per garantir la bona qualitat de vida de les persones dependents i d’oferir els nostres serveis al major número de persones possible.

Inaugurar aquesta delegació és un pas fonamental per garantir els serveis de proximitat que oferim a tots els assistits i familiars de la zona. Com esmentava la responsable de la delegació de Girona, Àfrica Masó, en el capítol sobre proximitat de #FamiliaASISTEDla borsa de treballadors ens permet tenir professionals en tot el territori”.

Quins beneficis té l´apertura de la delegació d’ASISTED a Girona pels veïns?

La primera delegació d’ASISTED va obrir les seves portes fa més de 40 anys a Barcelona. Després de tants anys d’experiència en el sector, sabem la importància que té la proximitat per poder garantir un servei de qualitat. Això ho aconseguim amb el nostre model de negoci que consta de 12 delegacions en tot el territori català.

Obrir una delegació al cor de Girona beneficia als veïns de diverses maneres.

En primer lloc, com esmentàvem anteriorment, gaudiran d’un servei de proximitat. Poder respondre a qualsevol incidència, petició o urgència de forma immediata, és un gran avantatge. Sobretot tenint en compte el tipus de geografia de la zona, on molts nuclis urbans es troben poc comunicats i són de difícil accés.

Un altre benefici és poder visitar als assistits als seus domicilis per poder avaluar les seves necessitats reals. Tenir un tracte personal, proper i personalitzat és possible gràcies a aquestes visites periòdiques. Els assistents socials s’encarreguen de cobrir les demandes dels usuaris i familiars, fent d´enllaç entre la família i l´organització.

Amb l´apertura de la delegació de Girona, un dels nostres objectius ha estat en tot moment donar la possibilitat a qualsevol usuari de poder visitar les nostres instal·lacions presencialment. Resoldre dubtes, fer peticions concretes i donar la possibilitat de conèixer personalment l’equip que tracta de forma diària amb la família era una de les nostres prioritats.

Vols saber-ne més dels serveis d’ASISTED?

A ASISTED oferim un servei integral, eficient, ràpid i flexible d’assistència domiciliària, tant per persones grans, com per persones amb malalties cròniques, persones amb diversitat funcional i persones accidentades.

Els nostres serveis es poden contractar de manera puntual o de llarga durada, és a dir es pot fer per hores, dies o tot l´any.

Entre els nostres serveis destaquem l’atenció a la persona, és a dir, higiene corporal, acompanyament fora del domicili, realització de tràmits, etc. També oferim serveis domiciliaris com ara fer el menjar, passejar animals de companyia, anar a comprar o tot allò que sigui necessari.  Per tal d´evitar un aïllament social, també promovem l´activitat fora del domicili.

Tots aquests serveis que oferim es poden ampliar o modificar segons les necessitats que vagin sorgint  a cada persona.

Si estàs pensant en demanar més informació sobre serveis d’assistència domiciliària, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Així de ben acompanyats vam gaudir de la inauguració de la primera delegació d’ASISTED a Girona

A la inauguració, ens van acompanyar el fundador i president d’ASISTED, Gabriel Calzado i la responsable de la delegació d’ASISTED a Girona, África Masó.
També van visitar les instal•lacions personalment la 1a tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Girona i vicepresidenta de la Diputació de Girona, Maria Àngels Planas, el director territorial a Girona d’Acció Social, Raül Morales i el regidor de l’Ajuntament de Girona i diputat provincial a la Diputació de Girona, Quim Ayats.
A continuació, compartim amb vosaltres algunes fotografies del passat divendres:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *