El blog del asistido

Obrim les portes de la nova delegació d’ASISTED a Tarragona

Publicado por ASISTED el 8 noviembre, 2021

El passat divendres 5 de novembre vam celebrar la inauguració de la nova delegació d’ASISTED a Tarragona. Una jornada on vam poder conèixer nous veïns de la zona i trobar-nos amb treballadors i usuaris de forma presencial.

Aquest canvi d’ubicació, ve impulsat per ampliar les instal·lacions i oferir un servei presencial de major qualitat, tant pels nostres clients com pels nostres treballadors. La nova direcció on ens podeu trobar a partir d’ara es:

Carrer Soler número 10, 43001 Tarragona.

Vam poder comptar amb la presència del fundador i president d’ASISTED, Gabriel Calzado, la directora de relacions institucionals i comunicació, Gabriela Calzado, la responsable de la delegació de Tarragona i treballadora social, Carolina Ramos i la treballadora social, Miriam Celdrán.

També vam gaudir de la presència de més de 40 assistents que van voler conèixer les noves instal·lacions i compartir amb tots nosaltres l’emoció d’aquesta nova etapa en la història d’ASISTED.

És gràcies al compromís, vocació i companyonia de l’equip de treballadors que podem seguir treballant per oferir la millor qualitat als nostres assistits i familiars.

Així de bé ho vam passar a la inauguració de la nova delegació d’ASISTED a Tarragona

A les fotos, podem veure el fundador i president d’ASISTED, Gabriel Calzado, la directora de relacions institucionals i comunicació, Gabriela Calzado, la responsable de la delegació de Tarragona i treballadora Social, Carolina Ramos i la treballadora social, Miriam Celdrá i més assistents que van visitar-nos

L’assistència domiciliària, un sector en ple creixement

Segons nombrosos estudis, l’assistència domiciliària és un sector en creixement i es preveu que les xifres segueixin la tendència a l’alça.

Un 34% de persones de la tercera edat necessita assistència en la seva vida quotidiana. Segons un estudi de la Universitat Pompeu Fabra i el Govern de Catalunya, assenyala que l’any 2050 el nombre de persones dependents arribarà a 1,6 milions.

Tarragona és una de les zones amb més sol·licituds d’assistència per ASISTED i la delegació dóna cobertura cada cop a més domicilis. És per això que les noves instal·lacions ens permetran oferir un servei de qualitat a més persones responent a l’augment de demanda.

ASISTED segueix els seus plans d’expansió amb la recent apertura de la primera delegació de la companyia a Girona. Ara, se li suma la inauguració de les noves instal·lacions a Tarragona i, pròximament, la primera delegació d’ASISTED fora de territori català, a Madrid.

Amb aquesta última, l’organització pretén iniciar la seva expansió nacional a principis de desembre. Serà un gran pas per ASISTED, que abandera dos objectius principals: oferir una atenció de qualitat a les persones grans als seus domicilis i crear una professió dignificant la figura del assistent.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *