Serveis d'atenció domiciliària a Girona

ASISTED som una entitat social amb més de 40 anys d’experiència al sector de les cures.

Per això entenem la importància d’oferir una assistència integral de qualitat centrada en la persona. Descobreix com el nostre equip de cuidadors professionals a Girona pot ajudar-te a tu o als teus éssers estimats a preservar la seva autonomia i romandre a la comoditat de la llar durant el major temps possible.

  Política de Privacidad

  Què oferim a Girona?

  ico-atencion_al_hogarCreated with Sketch.

  Experiència

  ASISTED és una entitat sense ànim de lucre amb més de 40 anys d’experiència en el sector de l’atenció assistencial. Oferim una atenció integral de qualitat per a persones grans, amb diversitat funcional o en situació de dependència.

  Proximitat

  La nostra entitat es distribueix en 12 delegacions arreu de Catalunya, amb l’objectiu de proporcionar un servei eficient, proper i de la màxima qualitat a les persones assistides. Cuidem cada dia més de 1.800 persones, ja sigui a les seves llars o en institucions.

  ico-atencion_a_la_personaCreated with Sketch.

  Atenció integral centrada en la persona

  Res no és comparable a la comoditat de la teva pròpia llar. Amb ASISTED Services apropem professionals externs per oferir serveis mèdics i d’infermeria, fisioteràpia i rehabilitació, podologia, perruqueria, estimulació cognitiva, teleassistència, dentista i adaptació del domicili amb la compra o lloguer d’ajudes tècniques.

  Llei de Dependència i Xec servei

  Som entitat col·laboradora i autoritzada per a la prestació d’ajuda a domicili, inscrita al Registre d’Entitats, Serveis i Establiments Socials del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, amb el número S07169 i a la Conselleria de Família, Joventut i Política Social de la Comunitat de Madrid amb número registral S8133 i S8134.   

  Flexibilitat

  Sense cap pagament anticipat i amb la flexibilitat de poder ajustar les condicions segons les necessitats de cadascuna de les persones.

  ico_teleasistenciaCreated with Sketch.

  Disponibles 24h al dia 365 dies a l'any

  Oferim assistència des d’1h fins a 24h al dia, de manera puntual o indefinida, els 365 dies de l’any. Comptem amb un telèfon d’urgències 24/7 per resoldre qualsevol incidència de manera àgil, fins i tot en cas d’urgència.

  ico-integracionCreated with Sketch.

  Personal propi

  Les més de 850 persones treballadores del nostre equip estan contractades amb contractes fixos i estan sota el nostre conveni d’empresa. Disposem d’un grup de Treballadors Socials encarregat de realitzar una avaluació prèvia del domicili per a l’elaboració d’un pla d’assistència personalitzat.

  Formació ASISTED

  Tots els nostres cuidadors són titulats sociosanitaris i reben formació continuada a través de la nostra plataforma pròpia, Formació ASISTED. D’aquesta manera ens assegurem de complir els criteris de qualitat.

  La nostra delegació

  La delegació de Girona es troba ubicada al número 21 del carrer del Carme, 17004 Girona. Propera al Parc Central ia 10 minuts a peu de l’estació Sant Cugat Centre. També posem a la teva disposició diferents canals perquè et puguis comunicar amb nosaltres.

  Preguntes freqüents

  Tot l’equip d’ASISTED està contractat en plantilla sota el Règim General de la Seguretat Social. Per tant, nosaltres gestionem el seu sou, la seguretat social, les baixes per malaltia i les indemnitzacions. D’aquesta manera, només has de pagar pels serveis que ASISTED proporciona.

  Si, coneixes al cuidador abans de començar el servei i, a més, rebràs la visita d’una de les nostres treballadores socials a casa teva, la qual t’assessorarà sobre el servei més adequat segons les teves necessitats. A nosaltres ens encarreguem de buscar l’assistent que millor s’ajusti als teus requisits, però recorda que pots canviar-lo en qualsevol moment sense cap cost ni necessitat de justificació.

  No hi ha penalitzacions per finalització o cancel·lació del servei, encara que estem obligats per llei a notificar al cuidador del cessament del servei amb un mínim de 15 dies. Si no es compleix amb el termini, ens veiem obligats a facturar aquest període.

  En cas d’ingrés o vacances l’assistència es pot traslladar, si és necessari, ampliant o modificant l’horari. Si, per contra, no es necessita, la paralitzem i reprenem quan es necessiti de nou.

  No hi ha cap inconvenient. Personalitzem els nostres serveis amb flexibilitat per ajustar-nos a les necessitats individuals de cada assistit. Només requerim un preavís de 24 a 48 hores per adaptar el servei com cal.

  Sempre que el cuidador habitual tingui disponibilitat horària, podrà ajustar-se a qualsevol canvi. Si no és possible, programem un altre assistent per cobrir la necessitat. Les hores es facturaran per separat en ambdós casos.

  Nosaltres seleccionem els cuidadors mitjançant un estricte procés de selecció i, un cop contractats com a personal fix, reben formació constant a la nostra plataforma pròpia, l’ASISTED Academy. Això ens garanteix que compten amb els coneixements necessaris per prestar qualsevol tipus de servei i que han assimilat els valors que ens caracteritzen.